Fantastiskt! Detta borde alla läsa...


Hjärt- Lungfonden dumpar Becel!

Läs hos kostdoktorn om varför.


Applåd!

Kommentarer
Postat av: peter pc carlsson

Du är nominerad till Enbart månadens blogg för februari. Det är enbart bloggar som på ett eller annat sätt vill få oss läsare att tänka till och reflektera.Jag hoppas att du kommer att vilja lägga en länk till min blogg så som jag nu har gjort till dig. Uppmana gärna dina läsare att rösta på dig. Det kan såväl dina läsare som du göra en gång per dag. Det gör man i rutan till vänster på min första sida. http://enbart.blogg.seVarje månad delas ett pris ut till vinnande blogg. Dessutom går vinnaren vidare till årsfinal för 2009. Vinnaren där bjuder jag gärna på en middag på en bättre restaurang i Stockholm. Alternativt skänker jag 1000 kr till valfri hjälporganisation i vinnarens namn.Tack för en bra blogg.

Lycka till!Peter PC Carlssonp.s. direktlänk till alla nominerade http://enbart.blogg.se/2009/february/090214-enbart-blogg-februari.html

2009-02-14 @ 23:48:14
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: lena

du har blivit utmanad.. kolla in min blogg på inläggen utmanad 1 och utmanad2

2009-02-15 @ 10:09:41
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Ann

PC; tack men jag tror att jag avstår från det. Det är kul att du tycker om min blogg, det glädjer mig.

Ska jag vara brutalt ärlig (ta inte det här fel nu) men att någon eller ens några skulle rösta på min blogg finner jag ganska osannolikt, de flesta röstar med sentimentaliteten närmast sig och då faller rösterna på bloggar som har något riktigt sorgligt att förtälja oavsett om bloggen är bra eller inte. Jag menar inget illa med mina ord, tycker mest att jag inte platsar där riktigt.

2009-02-15 @ 16:35:13
URL: http://livsbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0